Magánóra

Baráth Zsófia vagyok, 2015-ben végeztem Anglisztika szakon az Eszterházy Károly Főiskolán (amerikanisztika szakirányon, Európai Uniós szaknyelvi specializáción). Szívesen várok minden kezdő, újrakezdő jelentkezőt vagy olyat, aki csak ismételni szeretne, esetleg külföldi utat tervez a jövőben, ezért fontosnak tartja, hogy eligazodjon az idegen ország nyelvi "útvesztőjében", állásinterjúra vagy pótvizsgára készülne. Minden megbeszélés kérdése. Fontosnak tartom a személyre szabott, gyakorlatorientált oktatást, valamint a pozitív megerősítést. Szívesen várok mindenkit, aki jó hangulatú és egyben gyakorlatias órán szeretne részt venni, olyanon, amiért megéri fizetni. Szerintem nincs problémás tanítvány, csak rossz tanár, mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat. 

Kérem az oktató elérhetőségeit!
Nyelv
angol (általános)
Szint
A1, A2, B1, B2
Oktató
Oktatás tanárnál
Igen
Oktatás tanulónál
Igen
Online oktatás
Nem
Tanári diploma
Igen
Ár
3 500 Ft

A nyelvóra ára: 3 500 Ft

Kérlek, töltsd ki a űrlapot az oktatóval való kapcsolatfelvételhez!
Az űrlap elküldése után megjelennek az oktató elérhetőségei és az oktatót is értesítjük, hogy fel szeretnéd venni vele a kapcsolatot!

Angol tanulás blog

Angol kifejezések - Múzeum, kiállítás

2019-05-17

Összeszedtünk pár alapvető angol kifejezést a múzeumos szituációkból, hogy ne érezd magad kényelmetlenül, ha meg kellene szólalnod angolul.

15 féle köszönés angolul

2019-04-12

Minden beszélgetés így kezdődik és így végződik, nem csoda hát, hogy a köszönésnek annyi módja van az angolban is. Most összeszedtük nektek a leggyakoribb 15-öt!

Angol nyelvtan - a mumus

2019-03-27

Ha megkérünk egy angol tanulót, hogy beszéljen a nyelvtanulással kapcsolatos gyengeségeiről, biztos, hogy előkelő helyet fog elfoglalni az angol nyelvtan.