Angol levelezőtárs kereső

2018-07-25

A mostani írásban megnézzük, hogy milyen angol nyelvű chat oldalak vannak, ahol könnyedén találhatsz beszélgetőpartnerre.

Angol nyelvű levelezőtárs kereső oldalak

Angol levelezőtárs keresőTermészetesen a bemutatott oldalakon kívül még vannak más oldalak az interneten, ahol angol beszélgetőpartnert találhatsz. Mi most arra fektettük a hangsúlyt, hogy olyan lehetőségeket mutassunk neked, amelyek már évek óta eredményesen, biztonságosan és a felhasználók nagy elégedettsége mellett működnek.

 

italki – levelezőtársak és angol tanárok egy helyen

Rögtön egy nagyon jó oldallal kezdjük. Az italki.com-on mindent megtalálsz egy helyen. Egy egyszerű 4-lépéses regisztráció után máris igénybe vehetsz mindent az oldalon. Az oldalnak vannak fizetős és ingyenes részei. Az ingyenes részben van egy nagyon izgalmas terület: Nem szakképzett nyelvtanárok szívesen segítenek neked ingyen, ha rendelkezel olyan nyelvtudással, amit cserébe tudsz nyújtani. Igen, ez szó szerint a nyelvek piaca!

 

Interpals.net: A legrégebbi levelezőtárs kereső oldal a legtöbb külföldi beszélgetőpartnerrel

Ez az angol nyelvű levelezőtárs kereső/chat oldal csak asztali számítógépről érhető el. Azonban itt lehet valószínűleg a legtöbb beszélgetőpartnereket találni. Régen ez az oldal volt a levelezőtárs keresés alfája és omegája. Az oldal kinézete mára kicsit elavult, azonban még mindig nagyon aktív, ezért is került be a listába. Több millió aktív felhasználója van és mindig tízezrek aktívan, online.


Levelezőtárs kereséshez itt a következőket kell tenned:

  1. Regisztrálj be az oldalra.
  2. Ezt követően töltsd ki a profilod. Tegyél fel képet, írj egy pár sort magadról, és ha van kedved, add meg milyen zenéket és filmeket hallgatsz.
  3. Ezután menj egyből a language exchange részhez.
  4. Add meg, milyen nyelven beszélsz.
  5. Válaszd ki, milyen nyelvet szeretnél beszélgetőpartnereddel gyakorolni.
  6. Kattints a keresésre.
 

Ekkor kiadja sok-sok potenciális levelezőtárs profilját.

Mivel ez a legrégebbi külföldi levelezőpartner kereső oldal, ezért több, mint 2.600.000 ember van fent, aki szívesen segítene neked angolban és ez csak az angol.

 

HelloTalk: 100%-ban levelezőtárs kereső chat applikáció

Ha már úgyis olyan sokat van a kezünkben az okostelefon, akkor töltsük az időt rajta hasznosan. Például nyelvtanulással!


Ha az italki.com-ról azt mondtuk, hogy van nyelvpiac része, akkor a HelloTalkról elmondhatjuk, hogy az egész egy nagy nyelvpiac. Adj nyelvtudást és cserébe nyelvtudást kapsz. Ennyire egyszerű. Ez egy olyan chatelős applikáció, amely a regisztrációkor megadott adatok alapján összehoz azokkal a levelezőtársakkal, akik a te nyelveden szeretnének tanulni.


A HelloTalk bőven túlmutat a nyelvtanuláson, hiszen akárcsak a Facebooknak, saját hírfolyama van. Valamint nemcsak írni tudsz a kiválasztott embernek, hanem úgy is dönthetsz, hogy követed (Follow) őt. Sőt telefonálni is lehet vele, meg videóhívást indítani.

 

Konklúzió

Akármelyik programot/oldalt is választod, a nyelvtudásodat úgy tudod fejleszteni, hogy közben nyitottabbá válhatsz a világra, más kultúrákat, élettörténeteket ismerhetsz meg. Ha kitartó és lelkes beszélgetőpartnerré válsz, nemcsak egy remek angoltanulási lehetőséggel élsz, hanem életre szóló barátságokat is köthetsz. :)

Válassz angol nyelvtanárt magadnak!

general and job specific English lessons

angol nyelvvizsga
A1, A2, B1, B2, C1, C2
Foldes Miklos
4 000 Ft

Exerienced teacher recently back from the UK 15 years' teaching experience abroad and as an examiner in Hungary. All levels and subject areas taught with great confidence! Come and try your free trial lesson!

Angol nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig!

angol általános
A1, A2, B1, B2, C1, C2
Sarkadi-Nagy Anna
4 000 Ft

Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt! Egyénre szabottan, megcélozva azt a területet, amiben a legfontosabb fejlődnöd (beszéd, nyelvtan, helyesírás, nyelvvizsgára felkészülés, dolgozat, pótvizsga, stb.) EuroExam, TELC, ÖSD, Goethe, IELTS, stb. nyelvvizsgákra való sikeres felkészítést vállalok. A XII. kerületben Virányoson a Glatz Oszkár utcában, 5 perc sétára a Budagyönygyétől, családias, nyugodt, zöld környezetben tanítok. A Széll Kálmán térről 15 perc alatt elérhető a helyszín BKV-val. BKV járatok a közelben: 22, 22A busz (Szép Ilona megálló), 222, 291 busz (MOME megálló), 156, 155 busz (Dániel út) vagy a 56, 61 villamos (Budagyöngye). 4000 Ft/60 perc vagy 6000 Ft/90 perc Az első óra előtt megbeszéljük mire van szükséged, miben szeretnél fejlődni, majd az első órán felmérem a tudásszintedet és annak alapján kezdjük el a nyelvtanulást. 30 éves vagyok, angol-német nyelvtanár, jóga- és síoktató. Jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán tanulok logopédus szakirányon. 8 évet jártam az Osztrák Iskolába, ahol felsőfokú szinten sajátítottam el a német nyelvet. Majd síoktatóként Ausztriában dolgoztam, ahol németül tanítottam gyerekeket. Az angoltudásomat az Corvinusos egyetemi évek alatt tökéletesítettem, majd a 3 év külföldi tartózkodásom és jógaoktatói munkám során anyanyelvi szintre fejlesztettem. Szenvedélyem a tanítás, legyen az akár jóga, sí, tánc vagy a német és az angol nyelv. Keress bizalommal!

Magánóra

angol általános
A1, A2, B1, B2, C1
Simon Szilvia
2 500 Ft

Diplomás angol bölcsész és nyelvtanár vagyok. Több, mint tíz éves nyelvoktatói tapasztalattal rendelkezem. Szeretettel várom leendő motivált magántanítványok jelentkezését. Az egyéni igényeknek megfelelő, hatékonyan felépített, változatos órákat tartok. Olyan témákkal foglalkozunk, melyek Téged érdekelnek, vagy fontosak a céljaid szempontjából.  

Angol nyelvóra

angol általános
A1, A2, B1, B2
Teuchter Ernőné
2 500 Ft

Angol nyelvtanitás Biatorbágyon,és skype-on külkereskedődőtől.Gyermekeknek játékos korrepetálás,diákoknak és felnötteknek célzott nyelvvizsgára valo felkészités egyéni modszerekkel,eredeti anyanyelvi anyagokkal,nyelvtani tesztekkel és

Angol nyelvóra

angol általános
A1, A2, B1, B2, C1
Literáti Kajcsa Krisztina
6 000 Ft

24 éve foglalkozom az angol nyelv tanításával. Kizárólag egyéni órákat tartok, mert a tanuló igényeit maximálisan figyelembe veszem.

Angol tanulás blog

Angol kifejezések - Múzeum, kiállítás

2019-05-17

Összeszedtünk pár alapvető angol kifejezést a múzeumos szituációkból, hogy ne érezd magad kényelmetlenül, ha meg kellene szólalnod angolul.

15 féle köszönés angolul

2019-04-12

Minden beszélgetés így kezdődik és így végződik, nem csoda hát, hogy a köszönésnek annyi módja van az angolban is. Most összeszedtük nektek a leggyakoribb 15-öt!

Angol nyelvtan - a mumus

2019-03-27

Ha megkérünk egy angol tanulót, hogy beszéljen a nyelvtanulással kapcsolatos gyengeségeiről, biztos, hogy előkelő helyet fog elfoglalni az angol nyelvtan.